onze filosofie

Bij Fenix Open Fire bieden we geen traditionele catering; we creëren een culinaire totaalbeleving die volledig aansluit bij onze filosofie. Wij geloven in open communicatie en het belang van samen een mooi verhaal vormenom zo een unieke ervaring te garanderen.

Bij Fenix gaan we verder dan de standaard catering. We staan open voor projecten die resoneren met onze waarden en passie voor puur, authentiek koken. Of je nu een intiem diner, een groots evenement, of een culinaire beleving plant, we werken samen met jou om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Verwacht geen traditionele Vlaamse barbecue met koude patatjes, een berg vlees en wat rauwkost. Bij Fenix Open Fire brengen we de magie van vuur en de puurheid van lokale ingrediënten naar elke gelegenheid. We geloven in gerechten om te delen, seizoensgebonden en lokaal. Alles wordt in overleg samengesteld, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen en de sfeer van het evenement.

Durf te experimenteren en vertrouw op onze culinaire expertise om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Kies voor Fenix Op Maat en ervaar de kracht van samenwerking en de passie voor eerlijk, puur eten. Samen creëren we een verhaal dat nog lang nagepraat zal worden.

formules

Van stoel tot vork

Deze formule biedt een exclusieve diner ervaring zittend aan tafel waarbij elke gast een eigen handgemaakte bord heeft en de gerechten in het midden van de tafel komen als sharing plates.

Het diner begint met twee hapjes die al staande gegeten worden voordat we aan tafel gaan. Aan tafel serveren we vier gangen: twee voorgerechten, één hoofdgerecht en een dessert.

 

Van tafel tot vork

Deze formule biedt een bijzondere eetervaring in de vorm van een walking dinner aan statafels waarbij verschillende kleine gerechten worden geserveerd als sharing plates afgewisseld met bites die worden rondgedragen.

 

Voor een buikvullendeervaring raden we aan om een zes a zeven gerechten te kiezen.

Van buffet tot vork

Deze formule biedt een onvergetelijke culinaire belevenis waarbij verschillende gerechten worden geserveerd in buffetvorm, perfect om zelf samen te stellen en te delen.

 

In deze formule raden we aan te starten met twee hapjes aan sta tafels tijdens het aperitief.